Vores kunder fortæller

Kodas altid dårlige mave

Pernille Overgaard Iversen

Koda har altid haft problemer med systemet. Opkast, diarré, madlede, urinvejsproblemer osv.. Det var svært for os og dyrlægen at finde ud af hvorfor hun reagerede som hun gjorde og hvorfor hun ikke ville spise. Og gud ved hvor meget forskelligt mad vi har prøvet.. Så startede vi med at BARF’e og har ikke kigget tilbage siden.  Koda er stort set stabil og hun står ligefrem ved madskålen og forlanger aftensmad. Kodas system kan ikke tåle alle de fillers og tilsætningsstoffer der er i meget tørkost og snacks og/eller sammensætningen af det. Så vi er meget påpasselig med hvad vi nu giver hende. Så naturligt som overhovedet muligt ! Det gælder både måltider og snacks. Så vi er så glad for at vi har fundet en masse forskelligt at fodre med, og give som snack uden at bekymre sig om at hun bliver dårlig .Yay for RigtigHundemad.dk

 Du kan følge med i Koda’s liv her på Instagram

Carlo kastede op i flere måneder

Louise Sørensen 

 Carlo kastede op i flere måneder. Var til mange dyrlæge besøg uden at finde en diagnose. Han fik tørfoder. Jeg læste mig frem til at barf var godt for hunde, derfor valgte jeg i samarbejde med dyrlægen at prøve dette af. Dette var den bedste beslutning jeg tog. Carlo kaster ikke op mere, og spiser altid sin mad op. Har den bedste forhandler af rigtighundemand i Vallensbæk! Vi ville elske at vinde  en lille video der fortæller hvor glad Carlo er for barf!

Lind afføring & fyldte analkirtler

Wicky Christensen Tidl Nielsen

Skiftede til barf efter vores dreng fik problemer med lind afføring og fyldte analkirtler

Og nu har vi en hund der elsker sin mad og ingen problemer med hverken afføring eller analkirtler

Hans pels er blevet skinnende og han er blevet en flot fyr med muskler

Sidste udkald – syg bugspytkirtel

Ida Krogfelt

Aiko blev for nogle måneder siden rigtig syg.

Efter en mindre formue var konklusionen at det var bugspytkirtlen den var helt gal med.

Efter han kom på dyrlægens diæt foder gik det fortsat kun den gale vej. Han tabte sig meget og pelsen så forfærdelig ud. Han var ret “kriminel” at have med i offentligheden, da han nærmest så misrøgtet ud.

Desuden havde han mistet meget af hans energi, og maven var stadig ikke ok.

Han er ikke helt ung mere og har været igennem mange ting før i tiden så beslutningen var han ikke skulle igennem mere hvis ikke snart der skete noget .

En hurtig beslutning blev taget , af sted til en af jeres forhandlere. Jeg var der i lang tid og fik gode råd samt vi skulle finde alt mad med den laveste fedtprocent.

Nu skinner pelsen, han har taget perfekt på og maven er i orden – det bedste er at han elsker maden og energien er kommet i fuld fart igen

Så det har simpelthen været en redning fra aflivning at han kom over på det.

Allergien forsvandt med Rigtig Mad

Maria Bruus Jensen

Maggie er 4 år, og allerede da hun var 1 år fik hun konstateret allergi – hun kløede sig og havde bøvl med furunkler mellem tæerne. Dyrlægen rådede til at vi satte hende på medrol, men det var jeg altså ikke med på. (Vores tidligere mops var på medrol hele livet næsten, og blev kun 8 år)

Så vi startede op på barf, og bare et par uger efter var kløen og furunklerne væk, og er aldrig vendt tilbage 

Jeg har en hund med en lækker blød pels, flotte hvide tænder og ja, hun fejler aldrig noget 

Har desværre ingen før og efter billeder. Men hun får meget ros af folk vi møder og også hos dyrlægen 

Fantastisk hvad barf kan gøre, i stedet for at fylde dem med medicin! 

Nemt at vælge de allergivenlige proteinkilder til

Bianca Brøgger

Beauty har stort set aldrig været glad for tørkost og prøvede mig frem ind til hun blev cirka 10-11 måneder med forskellige tørkost og dåsemad. Så prøvede hun at få BARF og det var hun hooked på fra starten. Dog fandt jeg ud af, at hun begyndte at klø sig og slikkede hul på sig selv. Fik hende udredt via blodprøve hos dyrlægen og hun tåler KUN kulinariske proteinkilder som Struds, kænguru, elg, rensdyr og vildsvin og det meste kan man heldigvis købe ved “rigtig hundemad”.

Har fået rigtig god vejledning ved Lene fra “rigtig hundemad” og i de fysiske butikker på hhv Amager og Greve.

Hun har fået en bedre liv med BARF og klør sig ikke nær så meget, så længe hun bare får det mad, som hun kan tåle.

Madglæde HVER DAG

Jeanet Rævsgaard Trab

Går ALDRIG tilbage til tørkost. Har en fantastisk forhandler af RigtigHundemad der bare gør et KANON stykke arbejde for at tilgodese dem hver især, der hvor de er i deres liv (alder, intollerancer osv). Der er en kæmpe forskel fra da de fik tørkost. Deres pels er blød og skinnende, deres tænder er rene, de er rolige og i balance og de står og danser før hver servering fordi det er så lækkert. Elsker at se dem nyde variationen i kosten og de trives bare 

Tør og skællet pels

Diana Hemmingsen

Min skønne Ebba dellebaby på 10 mdr nu. Havde en rigtig kedelig pels som hvalp, hun havde mere skæl end fisk i havet. Og havde pletter uden pels, tjekket hos dyrlægen, gav ikke nogen svar. Skiftede til barf hvilket viste sig at være et rigtig godt valg. Smuk pels, og næsten ingen pøller.

Både ildere og hunde på råfoder

Trine Kristensen

Jeg startede egentligt med at ville råfodre mine ildere da det er alm. Kendt hos dem at de kan udvikle en dødelig kræftform af kulhydrater. Så jeg begyndte at råfodre de ildere jeg havde dengang og kunne jo tydeligt se at deres pels blev bedre, tandsten forsvandt, og generelt virkede de bare langt sundere. Så jeg begyndte at undersøge at barfe hundene og kattene også. Vi køre nu på 7 år med råt til hele flokken. Og må jo konkludere at mine dyr generelt er langt mindre syge end hvad jeg høre fra mine venner og bekendte der også har hund, kat eller ildere. Mine ildere slår også gennemsnits alderen for ildere i dk, jeg er sikker på kosten er en vigtig del af grunden.

Tandsten døjer ingen af mine dyr med selvom det er ret almindeligt hos dyr foderet med tørkost. Dyrene elsker deres mad og de stor trives. Aldrig har jeg hørt et dårligt ord om deres huld, tænder eller pels ved dyrlægen. De får ros ros og ros 

Tørkost bliver aldrig et valg her i huse

Det er aldrig for sent at skifte til BARF

Pernille Vibe Vester Jørgensen

Min skønne Berner har altid døjet med tandsten, plak og generel dårlig ånde. Han er lige blevet 7 år og for 2 måneder siden begyndte jeg at fodre med BARF. Pt stadig kun 50/50  men hold nu op en kæmpe forskel det allerede har gjort for hans tænder. De er blevet meget pænere, sidder bedre fast i munden igen og hans dårlige ånde er fuldstændig forsvundet – det er fantastisk. Og han elsker sit kød og kødben 

Tør og skællet pels

Diana Hemmingsen

Min skønne Ebba dellebaby på 10 mdr nu 

Havde en rigtig kedelig pels som hvalp, hun havde mere skæl end fisk i havet.

Og havde pletter uden pels, tjekket hos dyrlægen, gav ikke nogen svar.

Skiftede til barf hvilket viste sig at være et rigtig godt valg

Smuk pels, og næsten ingen pøller.