Legetøj og aktivering

Shoppen bugner af forskelligt legetøj og aktivering. Jeg går meget, ligesom i ‘rigtig meget’ op i aktivering som Tine går meget op i , er at hunde og katte skal aktiveres dagligt med forskellige udfordringer. 

Aktiv livstil 

Tag gerne godbidder med ud på tur. Der er masser af muligheder for at aktivere din hund på gåturen.

Du kan for eksempel lægge små godbidder på sten eller væltede træer. Du kan også benytte lakse- eller kyllingepaste fra tube (helst specielt lavet til hunde – for at undgå salt) Eller endda hakket råt kød, som let lader sig klistre på træstammerne. På den måde kan du lægge spor som din hund skal finde – husk at der for enden af sporet gerne skal være JACKPOT, altså en større mængde godbidder.

Hjerne stimulering

De mørke vinteraftner eller regnvejrsdage, hvor vejret eller du ikke helt er oplagt til at lave aktivering udenfor, så findes der en større mængde legetøj. Alle har til formål at stimulere din hund og give dig og den en samhørighed med din hund.  Hvis du har en sensitiv eller lidt forsigtig hund eller kat – er aktivering det bedste du kan gøre for at hjælpe din hund.

Aktivering hjælper også din hund med at slappe af. Motion er ikke nok. der skal aktiveres nogle små grå hjerneceller og gerne i samme mængde som motionsmængde.

 

Kontakt mig hvis du mangler forslag til aktivering – jeg har et helt lager at øse af, både fysisk i shoppen og mit eget lager af ideer i hjernen 🙂