Tines lovestory med hunde

Læs Tines egen hundehistorie

Tine Ryom har været hundeejer siden 1995. Hun har altid været allergisk overfor dyrehår, så hun troede ikke det nogensinde kunne lade sig gøre at få hund. Men en dag mødte hun en italiensk mynde og fik lov at have besøg af hunden en hel dag. Her opdagede hun at hendes allergi ikke blussede op. Det var starten på en lang love affair med den italienske mynde. I dag er det stadig mynden der ligger og slanger sig på sofaen, er med på løbeturen i Valby Parken eller bliver udfordret med at lære tricks og lydighed

Tine har ofte  to hunde samtidig – dog lige i øjeblikket er der kun en, Sally på 13 år. Du vil ofte kunne møde hende i Naturaldogfood.dk butikken, hvor hun hviler sig ude i baglokalet.

En af Tines store passioner er hundetræning og stimulering. Hun har ikke nogen uddannelse, men er kommet godt efter klikker træning og shaping på hundetræningskurser. Mange hunde keder sig lidt, uden at du som ejer ved det. Derfor har Tine udvalgt det bedste aktiveringslegetøj til dig og din hund. Og har samtidig masser af gode tips til mental stimulering i ærmet. Hvis du har lyst, kan det være Sally giver en lille opvisning.

Tine fortæller at hun skiftede til råfodring efter den ene mynde ikke ville spise tørfoder. Ikke fordi Tine er blødsøden, men fordi det skete gang på gang at hunden ikke ville spise sit tørfoder. Hunden slikkede bare den lille bitte smule leverpostej af og efterlod altid halvdelen af foderet på gulvet. På et tidspunkt tænkte Tine, at hun måtte forsøge med noget andet end tørfoder. Hun talte med en RigtigHundemads forretning og blev enige med sig selv om at nu ville hun skifte fra tørfoder til rawfood. Efter 3 dage med kallun, fik hendes hunde rå kylling med ben og der blev spist op på rekord tid. Fra den dag var hun fan af rå mad (BARF) og de kan hun love for at hendes hunde også er, hun kunne se på hunden at det var noget af det bedste hun havde gjort for dem. Hun nyder stadig at se dem være forventningsfulde og juble inden den rå mad bliver serveret for dem.

Håndplukkede hundeeksperter

Har du og din hund behov for tips til træning eller andre ting, såsom hundegåtur eller hundepasning? Så spørg disse kloge eksperter af hundetrænere, som jeg har håndplukket til dig og din hund. Se længere nede på siden

 

Natural Dog Food støtter Galgoerne

Du kan støtte Galgo Sos Danmark i butikken

Galgo del Sol og Galgo SOS Danmark redder hvert år mange spanske Galgoer (væddeløbshunde) fra den visse død

NaturalDogFood fordobler det samlede beløb som hvert år går ubeskåret til Galgo SOS Danmark

 

Se listen over hundetrænere her;

Alix & The Pack

Dog Training and Walking Based in Copenhagen.

Mobil 93934463

contact@alixandthepack.com

www.alixandthepack.dk

English spoken

 

BeBraveHounds

Hundeadfærdsinstruktør Amanda Hauballe Hansen

Mobil 29267035

bebravehounds@gmail.com

www.bebravehounds.dk

 

Karina Rafn Steinvig

Hjælp til hundeproblemer

Mobil 28113259

karina@rinashundeskole.dk

 

Hundens Tid

Professionel luftning og hundetræning

Elisabeth Aagaard

Mobil 23250303

info@hundenstid.dk

www.hundenstid.dk

 

OptiHund

V/Tanya Timann Hansen

Hundetræning, hundemassage, KST til hunde

tanya@optihund.dk

www.optihund.dk

 

Doggieswithlove

v/Oliwia

Group & Individuel Training

Dog Training, Sitting, Walking

Free Phone Consultations

Doggieswithlove@gmail.com

www.doggieswithlove.com