Tines lovestory med hunde

Læs Tines egen hundehistorie

Tine Ryom har været hundeejer siden 1995. Hun har altid været allergisk overfor dyrehår, så hun troede ikke det nogensinde kunne lade sig gøre at få hund. Men en dag mødte hun en italiensk mynde og fik lov at have besøg af hunden en hel dag. Her opdagede hun at hendes allergi ikke blussede op. Det var starten på en lang love affair med den italienske mynde. I dag er det stadig mynden der ligger og slanger sig på sofaen, er med på løbeturen i Valby Parken eller bliver udfordret med at lære tricks og lydighed

Tine har ofte  to hunde samtidig – dog lige i øjeblikket er der kun en, Sally på 13 år. Du vil ofte kunne møde hende i Naturaldogfood.dk butikken, hvor hun hviler sig ude i baglokalet.

En af Tines store passioner er hundetræning og stimulering. Hun har ikke nogen uddannelse, men er kommet godt efter klikker træning og shaping på hundetræningskurser. Mange hunde keder sig lidt, uden at du som ejer ved det. Derfor har Tine udvalgt det bedste aktiveringslegetøj til dig og din hund. Og har samtidig masser af gode tips til mental stimulering i ærmet. Hvis du har lyst, kan det være Sally giver en lille opvisning.

Tine fortæller at hun skiftede til råfodring efter den ene mynde ikke ville spise tørfoder. Ikke fordi Tine er blødsøden, men fordi det skete gang på gang at hunden ikke ville spise sit tørfoder. Hunden slikkede bare den lille bitte smule leverpostej af og efterlod altid halvdelen af foderet på gulvet. På et tidspunkt tænkte Tine, at hun måtte forsøge med noget andet end tørfoder. Hun talte med en RigtigHundemads forretning og blev enige med sig selv om at nu ville hun skifte fra tørfoder til rawfood. Efter 3 dage med kallun, fik hendes hunde rå kylling med ben og der blev spist op på rekord tid. Fra den dag var hun fan af rå mad (BARF) og de kan hun love for at hendes hunde også er, hun kunne se på hunden at det var noget af det bedste hun havde gjort for dem. Hun nyder stadig at se dem være forventningsfulde og juble inden den rå mad bliver serveret for dem.