Barf med på ferie – hvad gør man egentlig?🐶

Kufferten er pakket og hunden er klar
Men hvad gør man egentlig med rå, frossen mad i ferien?
Hvis der overhovedet er en fryser, når man er på ferie. 
BARF
Også på farten & ferien

Det behøver ikke være så kompliceret. Hvis blot der er et lille hjørne i køleskabet, så kan du sagtens opbevare hundens mad til en uges tid her. RigtigHundemad og Bella’s Favorit Barf i 500g pakker fylder minimalt og holder sig kolde længe. Og skulle det vær  lidt “klamt” sidst på ugen, så servér blot det hele på en gang, og lad herefter hunden “faste et par dage” (der er nok plads til en snack eller to)

Praktisk vådfoder
Lige til at pakke i kufferten

Du kan også bruge vådfoder, både som fuldfoder eller som lidt lækkert på toppen af tørfoderet. Naturea og Ziwi peak har flere lækre varianter i nem, miljøvenlig og genlukkelig tetrapak eller på dåse. 

Og skal det være tørfoder
Lad det være lavet af rigtig mad.Her hos rigtig hundemad har vi kun få tørfoder produkter der er gået igennem nåleøjet som kvalitets hundemad. Naturea kan vi stå inde for.

Produkterne opfylder alle de ernæringsmæssige behov der er hos voksne hunde af alle racer og størrelser. Det er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter og der bruges kun friskt kød (med ”aldrig-frosne-hypermoderne” teknologi). Da opnår man den højeste optagelighed, et sundt niveau af protein og bedst mulige bevarelse af alle vitaminer og aminosyrer. Fåes med og uden korn og er selvfølgelig fri for hormoner, majs, hvede, soja og gluten. Det er det bedste alternativ til Barfen 🙂 Se alle varianterne her.

Naturlige snacks
Lige til at putte i håndtasken

Vælg mellem et kæmpe udvalg af smagsvarianter af rene naturlige snacks, godbidder og kødben. Der er til mange timers hygge og aktivering af din hund. Uanset størrelse og race.
Find din bedste vens favoritter her.
Snack HjortesenerSej og smagfuld snack med mange timers hygge. Især god til mellemstore hunde.Snack Lammekallun
Snack af lammekallum, kalorielet
og god til allergihunde
Alletiders naturlig tandbørste.
Lammekød
i små tern
Den perfekte lille luksus godbid af lammekød til træning af hunde i alle størrelser.Snack Oksehud 
Lækkert “bideben” af oksehud til alle hunde. God som tandbørste og hyggelig aktivitet.
Naturea Treat LambNaturea Semi-moist – bløde bidder spækket med sundhed. Hver en bid er dækkende fuldfoder, så ingen dårlig samvittighed!Naturea Treat
Pork Liver

Naturea Semi-moist – bløde bidder spækket med sundhed. Hver en bid er dækkende fuldfoder, så ingen dårlig samvittighed!

Ps. Køl ned med sunde hunde-is
Bella`s medaljonerne er også den perfekte topping på tørfoderet eller supertandbørsten men også som en kold hunde-is på en varm dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *